Sparklike is hiring a talented CTO!

blog, Sparklike Staff

0 Comments
Posted 30.09.2019

The whole content of this announcement is not translated as for this position we are looking for a person with fluent written and spoken Finnish skills. In brief, we are looking for a talented CTO to join our team. Key assignments are to develop and lead our production, maintenance and quality programs. Key requirements are a proven experience on similar assignments and ability to communicate clearly with people from different standpoints. The position has great possibilities to affect the big picture and improving ones own skill set.

If a matching contact of yours would be interested in new opportunities, please share! We’ll hire as soon as the right person is found.

And now the actual announcement…

 

CTO paikka avoinna!

Sparklike on kotimainen maailman johtava eristyslasien kaasupitoisuusmittareiden valmistaja. Kaasupitoisuus on merkittävä tekijä eristyslasien energiatehokkuuden parantamisessa, ja siten oleellinen osa globaaleja energiansäästötalkoita.

Ainutlaatuiset mittalaitteemme ovat käytössä ympäri maailman kaikilla isoimmilla lasivalmistajilla. Asiakkaamme kehittävät tuotteillamme omia laatuprosessejaan ja suorittavat innovatiivista laadunvalvontaa pysyäkseen kilpailukykyisenä kiristyvässä markkinatilanteessa.

Uusimmat tuotteemme mahdollistavat täysin automatisoidun laaduntarkkailun tuotantolinjalla, jolla vastataan kehittyvän tuotannon megatrendeihin. Nyt haemme tiimiimme kokenutta CTO:ta vastaamaan Sparkliken teknisistä toiminnoista ja tuotteiden laadusta. Vetovastuullasi on tuotanto- ja huoltotoimintojen johtaminen, laadunvarmistusprosessien kehittäminen sekä tuotekehityksen ohjaaminen.

Etsimämme henkilö on innovatiivinen tekniikan ammattilainen, jolla on aikaisempaa kokemusta tuotannon ja laatujärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta.

 

Odotamme sinulta, että:

 • Tulet toimeen ihmisten kanssa, ja pystyt kommunikoimaan selkeästi vaikka keskustelun lähtökohdat olisikin ääripäistä
 • Olet tuloshakuinen ja määrätietoinen, ja luot itsellesi selkeät tavoitteet ja toimintasuunnitelmat
 • Tartut reippaasti haasteisiin, ja nautit siitä, että näet suunnitelmasi muodostuvan
  toteutukseksi
 • Johdat toimintaa esimerkilläsi, ja autat myös muita ylittämään omat tavoitteensa
 • Olet työskentelyssäsi tarkka, muttet liian tarkka – asioita pitää saada myös valmiiksi. Usein nopeastikin.

 

Vaatimukset ja osaaminen:

 • +10v soveltavaa työkokemusta esim laitevalmistuksen johtamisesta tai laatujärjestelmien toteutuksesta.
 • Tekninen taustakoulutus
 • Sujuva englanninkielen taito
 • Yrittäjähenkinen toteuttaja-asenne
 • Arvostamme teknistä hands-on kyvykkyyttä sekä aikaisempaa esimieskokemusta

 

Tarjoamme kasvavan ja ketterän työympäristön jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa kokonaisuuteen ja omaan kehittymiseesi. Kompensaatiopaketti on kilpailukykyinen ja tarjoamme myös mahdollisuuden osakkuuteen.

Kansainvälisessä toimintaympäristössä tukenasi tulee olemaan ryhmä kehitys- ja muutosorientoituneita osaajia myynnin, markkinoinnin ja tekniikan aloilta. Yhtiöllä on merkittävät kasvusuunnitelmat, ja tehtäväsi uutena CTO:na on varmistaa vahva tekninen pohja kasvulle ja uusille mahdollisuuksille!

Sparklike on perustettu 1999, ja kasvattanut vuosien aikana itselleen vahvan maailmanlaajuisen brändin ja vakavaraisen liiketoimintapohjan. Toiminta on täysin kansainvälistä, ja 99% liikevaihdosta tulee viennistä. Tuotteemme suunnitellaan, valmistetaan ja huolletaan Helsingissä. Erilliset myyntitoimistot sijaitsevat Kiinassa ja USA:ssa.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse (miikkael.niemi@sparklike.com), niin olemme yhteydessä ja keskustellaan lisää! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Voit lukea lisää yrityksestämme täältä.

 

Miikkael Niemi

CEO

Miikkael.niemi@sparklike.com

linkedin.com/in/miikkael-niemi-623762b1/