Avoin työpaikka: Automaatioasentaja

Careers

Posted 09.12.2021

Automaatioasentaja, Sparklike

 

Sparklike on vuonna 2000 perustettu suomalainen maailman johtava eristyslasien kaasupitoisuusmittauksen asiantuntijayritys. Valmistamme patentoituja erityslasin kaasupitoisuuden mittalaitteita, joita käytetään rakennusteollisuudessa ympäri maailmaa laaduntarkkailuun ja -varmistukseen alkaen lasitehtaista aina testilaboratorioihin ja rakennusyrityksiin asti.

 

Onnistuuko tarkkuutta vaativat tehtävät ja asiakasrajapinnassa toimiminen? Omaat jo aiempaa kokemusta laiterakentamisesta ja vianhausta?

Etsimme juuri sinua osaksi Sparkliken kasvavaa toimintaa! Automaatioasentajana toimit mittalaitteiden huoltotehtävissä, johon sisältyy vianmääritys, testaus- ja säätötyöt. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ratkoen heidän huoltotarpeitansa sekä koulutat heitä laitteiden käyttöön. Työssä pääset soveltamaan mekaniikkaa, elektroniikkaa sekä optiikkaa.

Mitä me sitten odotamme sinulta?

Sinulla tulisi olla teknisenalan koulutustaustaa sekä työkokemusta laiterakentamisesta. Iso plussa, jos omaat jo kokemusta mittalaiterakentamisesta. Sinulla on mekaaninen perusosaaminen ja ymmärrät hyvin elektroniikkaa ja optiikkaa. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti. Olet numerotarkka ja piirustuksien luku on sinulle tuttua. Olet myös oma-aloitteinen sekä huolellinen.

Vieläkö mietit mitä on tarjolla?

Huikea mahdollisuus rennossa ja mukavassa työyhteisössä! Mielenkiintoiset tehtävät sekä paikka vakavaraisessa ja kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Tämän lisäksi työpaikka hyvien julkistenkulkuyhteyksien varrelta Pääkaupunkisudulta.

Tehtävä on vakituinen ja sopimus tullaan solmimaan Sparkliken ja valitun henkilön välille.

Ethän aikaile hakemuksesi kanssa vaan lähetä se jo tänään sähköpostitse osoitteella sami.wahlman@sparklike.com ja liitä mukaan ajantasainen ansioluettelo. Täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.