Avoin työpaikka: Huoltoasentaja

News, Careers

Posted 10.03.2023
Sparklike on vuonna 2000 perustettu suomalainen maailman johtava eristyslasien kaasupitoisuusmittauksen asiantuntijayritys. Valmistamme patentoituja erityslasin kaasupitoisuuden mittalaitteita, joita käytetään rakennusteollisuudessa ympäri maailmaa laaduntarkkailuun ja -varmistukseen alkaen lasitehtaista aina testilaboratorioihin ja rakennusyrityksiin asti.

Haemme Sparkliken kasvavaan toimintaan lisää tekijöitä! Nyt meillä haussa huoltoasentaja.

Huoltoasentaja työskentelee Sparkliken valmistamien mittalaitteiden moninaisissa huolto ja kokoonpano tehtävissä Helsingin Käpylässä, hyvien yhteyksien varrella (juna-asemalta 100 metrin päässä), jossa toimitilamme sijaitsee. Työssä pääset soveltamaan mekaniikkaa, elektroniikkaa sekä optiikkaa. Meillä on myös tarjota matkustamista ja asiakkailla tapahtuvaa huoltotyötä, mielenkiintosi mukaan.

Työpäiväsi koostuu pääsääntöisesti laitteidemme
  • vianmäärityksestä,
  • huolloista ja korjauksista,
  • testaus- kalibroinnista,
  • kokoonpanosta ja säätötöistä.

Mitä odotamme sinulta?
Voit olla joko vastavalmistunut automaatioasentaja/ insinööri tai sinulla on jo kokemusta pienlaitehuollosta, mittalaitehuollosta tai hienomekaniikasta. Toivomme, että omaat mekaanisen perusosaamisen ja ymmärrät elektroniikkaa ja optiikkaa. Lisäksi kommunikoit suomen lisäksi perus englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti (olemme globaali yritys niin kaikki kirjallisuus ja materiaali ovat englanniksi). Luonteeltasi olet tarkka, tunnollinen ja vastuuntuntoinen sekä oma- aloitteinen.

Vieläkö mietit mitä on tarjolla?
  • Mielenkiintoiset ja tarkkuutta vaativat työtehtävät uniikkien laitteiden parissa.
  • Huikea mahdollisuus kehittyä rennossa ja kannustavassa työyhteisössä!
  • Pääset itse myös vaikuttamaan työnkuvaasi, osaamisen ja mielenkiintosi mukaan.

Tehtävä on vakituinen. Työaika 37,5h viikossa, meillä on myös käytössä liukumat sekä saldopankki.

Ethän aikaile hakemuksesi kanssa vaan lähetä se jo tänään mutta kuitenkin viimeistään 31.3.2023 mennessä, sähköpostitse osoitteella pekka.lehtinen@sparklike.com, ja liitä mukaan ansioluettelo.


Lisätietoa tehtävästä saat soittamalla Pekka Lehtinen puh 0400 406 774 arkisin klo 8-16. Täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.